Skip to main content

VI LYFTER ERA VÄRDEN

PROJEKT & PARTNER

Vi på Projekt & Partner arbetar med kraften i att skapa den bästa lösningen tillsammans med våra kunder och partners i ett gemensamt Vi.

I hjärtat av vårt företag ligger drivkraften att vi ska vara en del av lösningen och den drivkraften strömmar genom alla nivåer på företaget.

Inom våra fyra områden : Heavy Handling –  Mantinece – Logistic — Knowledge arbetar vi som partners med våra kunder för att skapa värde, progress och den för kunden bästa helhetslösningen.

För oss innebär det att vi engagerar oss i kundens behov och är närvarande med all den kraft och kompetens som behövs för att vara en del av den bästa lösningen.

Vi är lokala med huvudkontor i Skellefteå och vi verkar i hela Norrland och delar av Södra Sverige och Europa.

VÅRA AVDELNINGAR

KNOWLEDGE

På UHT Knowledge arbetar vi med utbildning, utveckling och coachning och har specialisering på funktioner i industrier som verkar i den gröna omställningen i Europa.

Vårt mål är att hjälpa till med den kompetensförsörjning som behövs i hela kedjan i de nya industrierna från byggnation till uppstart, underhåll och ombyggnation.

LOGISTICS

Med lång erfarenhet och expertis kan vi hjälpa er med logistiklösningar och projektledning för optimering och effektivisering. Vår styrka är att projektleda och säkerställa att rätt lösningar implementeras i verksamheten. Tillsammans med våra andra avdelningar kan vi snabbt gå från tanke till produktion.

HEAVY HANDLING

Vår tunghanterings avdelning omfattar erfarna projektledare, kran chaufförer, kopplare, baxare och montörer. Vi tillhandahåller truckar, kranar och övrig utrustning för flytt och installation av tung industriutrustning.

MAINTENANCE

Våra drift och underhållstjänster omfattar förebyggande underhåll, felsökning, reparation, maskininstallation & maskinflytt. Vi tillhandahåller snabb och effektiv respons vid eventuella driftstörningar eller tekniska problem, så att Er verksamhet kan fortsätta som vanligt utan onödiga avbrott.

VÅRT LAG

Välkommen att kontakta oss på Projekt & Partner!
Vi är här för att dela med oss av och svara på alla dina frågor. Oavsett om det gäller nya eller pågående projekt, funderingar eller andra ärenden ser vi fram emot att höra från dig och berätta mer om hur vi kan stödja ditt företag.

GUSTAV ZERPE
Business Area Manager
+4670 – 620 90 18

Mail

CAROLINE PERSSON
HSEQ Manager & Controller
+4670 – 845 45 80

Mail

SIMON HOLMSTRÖM
MSc & Projekt Manager
+4673 – 508 05 10

Mail

PETER LUNDBERG
Team Leader Construction BSc
+4670 – 205 70 28

Mail
Business Area Manager

GUSTAV ZERPE

Gustav Zerpe är en dynamisk individ med starka kopplingar till Piteå där han bor och Skellefteå där han arbetar som Affärsområdeschef. Hans yrkesliv präglas av tekniska lösningar, ledarskap, strategiskt tänkande och en stark kund lojalitet. Utöver sitt arbete har Gustav en passion för innebandy och barn och ungdomsidrott
och han finner glädje i att följa sporten och dess utövare.

Gustav engagerar sig också i att främja personlig utveckling hos andra. Genom sitt intresse för människor och deras framsteg strävar han efter att skapa en positiv inverkan i andras liv och karriärer. Gustav är således en mycket framstående och uppskattad Affärsområdeschef bland sina medarbetare och hos sina kunder.

HSEQ Manager & Controller

CAROLINE PERSSON

Caroline Persson arbetar med säkerhet, kvalité, lärande organisation och ledning på avdelnings och bolagsnivå. Utöver sitt professionella engagemang har hon en bakgrund som elitidrottare i Taekwondo vilket har gett henne unika perspektiv som hon använder sig av i sin roll på företaget.

På fritiden trivs Caroline med att träna och pyssla på i hemmet men hon har också en stark äventyrs själ som älskar att resa och upptäcka nya kulturer och miljöer. Hon är en person som uppskattar utmaningar och mångsidighet och är driven och engagerad i det hon gör. Hon har en stark drivkraft i att tillföra värde och att
skapa utveckling vilket hon får utlopp för i sin vardag.

MSc & Project Managment

SIMON HOLMSTRÖM

Simon Holmström är en skicklig projektledare med en ingenjörsexamen som grund. Hans yrkesliv präglas av att effektivt leda och driva projekt mot framgång. Simons förmåga att kombinera teknisk expertis med ledarskapsfärdigheter har gjort honom till en respekterad person inom sitt arbetsområde.

Utöver sitt professionella engagemang är Simon aktiv inom föreningslivet. Han ägnar sin fritid åt att vara en inspirerande ledare för unga idrottare. Genom sitt engagemang som tränare och mentor skapar Simon en positiv inverkan på unga människors liv. Hans passion för idrott och viljan att dela med sig av sina kunskaper gör honom till en uppskattad person inom det lokala samhället.

Simon Holmström är därmed inte bara en kompetent projektledare utan även en dedikerad individ som investerar tid och energi i att forma en lovande framtid för unga genom sitt engagemang inom föreningslivet.

Team Leader Construction BSc

PETER LUNDBERG

Peter Lundberg är en erfaren ingenjör med en mångsidig bakgrund som sträcker sig över maskinkonstruktion och anläggningskonstruktion. Hans kompetensområde omfattar allt från detaljkonstruktion till kostnadskalkyler för investeringsbeslut inom olika gruvanläggningar. Med erfarenhet som projektledare och chef för konstruktionsteam driver han och övervakar olika projekt.

Peter har en omfattande kunskap om svenska och europeiska regelverk samt branschstandarder som gäller för anläggningar.

På fritiden delar Peter sitt intresse för motorcyklar, och hans resor leder honom ofta till både gamla och moderna industrier. Han är en hängiven familjeperson som värdesätter tid med sina nära och kära. Med en passion för industriella utmaningar och en ödmjukhet som genomsyrar hans arbete är Peter en verklig “industri-junkie” som alltid har nära till skratt.

VÅRA MASKINER

JEKKO 990

Jekko JF990 är den största modellen i JF-serien. Med en kapacitet på hela 21 500 kg och ett kompakt chassi är denna kran en vinnare.

Läs mer

JF 545

Jekko JF545 är en kompakt larvkran med stödben. Denna modell är en kraftfull och genomtänkt lösning som öppnar upp nya möjligheter för olika arbetsområden.

Läs mer

SPX 532

Jekko SPX532 är en av de senaste kompakta minikranar. Jekko SPX532 har en lyftkapacitet på 3,2 ton och en maximal lyfthöjd på 17,3 meter.

Läs mer

LYFTOK

Vi skräddarsyr och konstruerar lyftok efter specifika behov och uppgifter. Vår expertis inom konstruktion och lyftteknik säkerställer pålitliga och precisionsskapade lösningar.

KALMAR 16T

Lyfthöjd: 5m
Lyftkapacitet: 16.000kg
Höjd Stativ: 4650 mm
Längd Gaflar: 2500 mm
Vikt: 23 720 kg

SVETRUCK 16120-38

Lyfthöjd: 4m
Lyftkapacitet: 16.000kg
Höjd Stativ: 5650 mm
Längd Gaflar: 2500 mm
Vikt: 21 300 kg

KALMAR 9T

Lyfthöjd: 5m
Lyftkapacitet: 9.000kg
Vikt: 15 420 kg

VÅRA MASKINER

Detta är bara ett litet urval av våra maskiner. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

HÖKEN

HELHETSSYN

Helhetssyn är den första av våra grundvärderingar och den värderingen är först för oss eftersom vi tror att med en bra Helhetssyn så är det enklare för alla att kunna fatta rätt beslut. För oss leder vår Helhetssyn till att vi bättre förstår våra kunder och de utmaningar vi tillsammans ställs inför. Den förståelsen av helheten tillsammans med våra omfattande kompetens och stora engagemang gör att vi kan hjälpa till utifrån många perspektiv för att ge en så bra och komplett lösning som möjligt. Därför arbetar vi aktivt med att söka och sprida Helhetssyn både inom vår egen organisation och tillsammans med våra kunder och samarbetspartners i ett större Vi.

ÖDMJUKHET

För oss betyder Ödmjukhet att man är mjuk inför ödet. Alltså att man tar det man ställs inför på ett mjukt sätt med medmänsklighet och respekt och att man aktivt väljer att fokusera på det man kan förändra och bidra med.
Vi verkar i en väldigt föränderlig värd vilket förutsätter hög flexibilitet och förändringsbenägenhet av oss och de vi arbetar tillsammans med. Att vi har en ödmjuk inställning i vardagen är en framgångsfaktor som hjälper oss att nå våra mål samtidigt som vi gör det på ett sätt där människorna vi arbetar med kan trivas och må bra.

KOMPETENS

Vi värdesätter kompetens högt och vi arbetar aktivt med lärande organisation och kompetens- rekrytering och utveckling. Vi har egna interna lärlingsprogram och med hjälp av våra Grundvärderingar och Lönesystem så skapar vi en kultur där alla ska vara både sändare och mottagare av kunskap och kompetenser.
En strategi vi har för att säkerhetsställa hög kompetens i våra projekt är att alla som är involverade i våra arbeten har de kravutbildningar som gäller för själva utförandet av arbetet på fältet. Det gäller alla från säljorganisation till ledning och utförare vilket skapar en väldigt hög kompetens och förståelse för vad som behövs för framgångsrika arbeten och projekt.

ENGAGEMANG

Vi premierar engagemang och starka drivkrafter hos våra medarbetare. Vi har hög yrkesstolthet och vi är väldigt kundlojala vilket i kombination leder till bra progress och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder och partners. I komplicerade situationer och projekt med många rörliga delar är vi en drivande kraft tack vare vårt starka Engagemang och tillsammans med vår Helhetssyn hjälper vi till att skapa värde i de projekt vi arbetar i.

NYTÄNKANDE

Vi verkar både i branscher som ställer om sig och i branscher som just nu håller på att skapas.
Därför ser vi Nytänkande som en väldigt värdefull egenskap hos våra medarbetare eftersom vi behöver kunna tänka nytt för att vara med och skapa nytt.
Vi främjar nyfikenhet och en öppen inställning genom att uppmuntra till kreativitet och nytänkande och vi arbetar varje dag med Lärande organisation på alla nivåer i vårt företag.