Skip to main content

Vi underhåller Sverige

Mekaniskt Underhåll

Vår underhållssida har stor erfarenhet av underhållsarbeten mot den tunga industrin där vi idag levererar tjänster och produkter.

Pallställ

Vi tillhandahåller de flesta på marknaden förekommande märken, nytt som begagnat.

Chesterton

Underhållsteknik Nord AB erbjuder en hel värld av skyddande produkter.

Telfer

Vi säljer och monterar kransystem som innefattar traverser, skensystem, svängkranar, lintelfer och kätting telferr för industriellt bruk.

Industriflytt

Behöver ni effektivisera produktionen, ställa in en ny maskin eller skapa ytor.

Svenska Containerhus

Svenska Containerhus AB har nya och begagnade container till försäljning i Skellefteå

Mekaniskt Underhåll

Vår underhållssida har stor erfarenhet av underhållsarbeten mot den tunga industrin där vi idag levererar tjänster och produkter. Vi har arbetat tillsammans med ordinarie produktion med såväl optimering som dagligt underhåll. I vår roll som helhetsleverantör så försöker vi alltid att skapa mervärde genom kvalité, leveranssäkerhet och kompetent personal!

Vi kompetensutvecklar oss kontinuerligt och anpassar såväl våra tjänster som metoder efter våra kunders önskemål. Allt i syfte att bli en ännu bättre leverantör och arbetsgivare. Tveka inte att kontakta oss för lösningar gällande Ditt underhåll.

Serviceavtal

Ett serviceavtal fungerar på följande sätt: Avtalsperioden inleds med en besiktning, där ni sedan får ett detaljerat protokoll samt en lista med de åtgärder som behövs för att era pallställ ska vara godkända enligt Arbetsmiljöverkets regler.

Tillsynsdag

Ca 6 månader efter besiktningen bokar vi in en tillsynsdag där vi går igenom pallställen och fotodokumenterar de skador som uppkommit samt lämnar en förslagslista med de åtgärder som bör göras för att ställen ska vara i godkänt och säkert skick. Denna tillsyn ingår i serviceavtalet och är fri.

Pallställ

Vi tillhandahåller de flesta på marknaden förekommande märken, nytt som begagnat. 
Säljer, underhåller, monterar och besiktar. Vi köper även upp pallställ i bra skick som del av affären om ni ska byta ut era pallställ.

Vi säljer även annan utrustning så som lyftbord, telfersystem, grenställ, hyllställ, entresol, pack bord, arbetsbord, säkerhetsdetaljer och tillbehör till pallställ, arbetsplatsmattor, lagermärkning mm. Kort sagt, vi bygger ert lager och er arbetsplats.

2års avtal

Under ett 2 års avtal ingår 2 st fria tillsynstillfällen.
 Under avtalsperioden handlar ni våra produkter till storkundspriser.

Effektivisera

Vi besiktigar, säljer, monterar, reparerar och konsulterar för att effektivisera ert lager, spara utrymme, skapa god ordning. Vi säljer industri inredning som pallställ, skåp, arbetsbänkar, lyftbord, grenställ mm för att göra er arbetsplats så effektiv som möjligt.

Telfer

Vi säljer och monterar kransystem som innefattar traverser, skensystem, svängkranar, lintelfer och kätting telferr för industriellt bruk med kapaciteter från 80 kg till 120 ton. Vi har även ett brett komponent sortiment för renovering och modifiering av befintliga system.


Kompletta lösningar
Vi kan genom vår kunskap och långa erfarenhet erbjuda våra kunder kompletta lösningar inom segmentet lyftanordningar.
Vi jobbar även med vakuumlyft för materialhantering och har ett brett sortiment av lösningar att erbjuda våra kunder.

Industriflytt

Behöver ni effektivisera produktionen, ställa in en ny maskin eller skapa ytor. Vi har kompetensen och specialutrustningen som krävs för att flytta enskilda maskiner eller tung industriutrustning på ett professionellt och säkert sätt.

Vi har under många år utfört flera olika uppdrag. Stora som små. Kontakta oss för referensuppdrag.

Våra kunder spelar en viktig roll för utvecklingen i vår region.

Mål och vision: Underhållsteknik Nord ska vara det ledande underhållsbolaget i Norrland, både till storlek och kunskap!

Vårt mål och motto: Att vara kundens bästa vän – vi hjälper våra kunder när de som mest behöver det!