Är du den medarbetare vi söker?

Sätter du kunden i fokus?  Är du ambitiös och initiativtagande? Som en del i vårt team vill vi att du utvecklas och växer tillsammans med oss. Underhållsteknik Nord är mitt i en spännande utvecklingsfas, vi satsar på expansion och tillväxt. Vi söker duktiga medarbetare som vill bidra till denna resa.
Underhållsteknik Nord är ett företag som levererar tjänster och produkter till den tunga industrin så som mekaniskt underhåll, försäljning och montage av travers samt telfer system, industriinredningar, försäljning och montage samt besiktning av pallställ, flytt av industri och tunga maskiner.
Underhållsteknik Nord är ett företag för våra kunder.
Som anställd hos oss kommer du att ha regelbunden kontakt med våra kunder och beställare. För att kunna leverera en förstklassig service planerar och genomför vi jobben tillsammans med våra kunder.

Vem trivs här?

För att trivas hos oss bör du vara en nyfiken person som brinner för att leverera bra produkter med hög kvalité. Du gillar även utmaningar och har en positiv inställning till problemlösning. Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus.

Färdigheter vi söker

Kompetens

100%

Flexibilitet

100%

Positivitet

100%

Viljan att utveckla

100%

Lojalitet

100%

Yrkesstolthet

100%

Kundfokus

100%

Är du vår nästa medarbetare?

Kontakta oss på: info@underhallstekniknord.se